Tepung Silika Campuran

Katrangan singkat:

Tepung silika sing dicampur digawe saka silika kemurnian tinggi, nggunakake teknologi fusi unik kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Stabilitas volume dhuwur, ekspansi volumetrik sing sithik lan kemurnian dhuwur dadi bahan sing migunani banget lan serbaguna. Tepung silika sing dicampur kasedhiya ing ukuran lan distribusi partikel standar lan khusus.

Kelas A (SiO2> 99,98%)

Kelas B (SiO2> 99,95%)

Kelas C (SiO2> 99,90%)

Kelas D (SiO2> 99.5%)

 

Aplikasi: Refraktori, Elektronik, Pengecoran


Detail Produk

Tag Produk

Silika campuran murni murni (99,98% amorf)

Properti ekspansi panas sithik nyedhiyakake resistensi kejut termal sing dhuwur

Kasedhiya ing ukuran lan distribusi partikel standar lan khusus

Produk sing dipercaya

Tepung Silika Fusing Dinglong digunakake ing bentuk bubur lan kalebu kualitas paling dhuwur sing kasedhiya ing pasar. Glepung silika sing dicampur dioptimalake kanggo konsistensi saka batch to batch, kanggo mbantu sampeyan ngasilake komponen kanthi akurasi dimensi sing dhuwur. Serbuk silika campuran Dinglong minangka glepung kemurnian tinggi sing digunakake ing proses shelling casting investasi, uga aplikasi bias lan elektronik. Desain tungku revolusioner mbantu nyegah wedhi silika mentah dadi kontaminasi nalika diproses - ngasilake produk rampung sing murni 99,98%.

Dirancang Khusus kanggo Aplikasi Sampeyan

Serbuk silika campuran Dinglong kasedhiya ing ukuran lan distribusi partikel standar lan khusus, lan para ahli bakal makarya karo sampeyan kanggo ngoptimalake aplikasi sampeyan. Amarga saben pengecoran duwe macem-macem syarat, bubuk silika sing dipasang iki dirancang nganggo fleksibilitas internal lan bisa diatur kanggo kabutuhan aplikasi tartamtu. Glepung silika campuran Dinglong kasedhiya ing 2.200 lbs. (1.000 kg) karung tote.

Babagan Bahan Kuarsa Dinglong

Bahan silika campuran iki diproduksi ing fasilitas sing disertifikasi ing Lianyungang, China. Kita wis terintegrasi kanthi lengkap kanggo njamin kontrol lengkap babagan kualitas lan integritas bahan kuarsa saka tambang menyang pelanggan. Kita duwe luwih saka 30 taun pengalaman ngrancang lan ngasilake bahan kuarsa canggih, lan terus-terusan makarya kanggo ningkatake bahan kuarsa kanthi kerja sama karo para pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita